Forord !

Dette er mit første forsøg på at lave en blog. Det skulle da lige prøves. Siden er tænkt som et supplement til min slægtforskningsside mineroedder.dk, som der linkes til herover og vil derfor nok mest handle om noget der har med den slags at gøre.

Jeg ved ikke hvor længe denne blog så lever. Det kommer nok lidt an på om nogen gider se på den og/eller kommentere på den.

Mine Rødder har et besøgstal der normalt ligger lige under 100 besøg om dagen, men der har da været eksempler på over 500 besøg på en enkelt dag. Mange af disse besøg er jo nok spam-relateret, men der er også mange seriøse besøgende. Spamrobotter er dog forhindret i at lave noget ravage, men der er desværre også eksempler på at nogen indtaster deres spam og reklame manuelt i min mailform. Disse ryger omgående ud igen, og netop her skal jeg selv godkende hvert enkelt indslag før det bliver publiceret.

4 thoughts on “Forord !

  1. Hej Villy.
    Tillykke med den nye blog.
    Og tusind tak for din altid hurtige hjælp med at finde mine rødder, uden din hjælp var jeg aldrig nået så langt. Dejligt at have en at sparre med når man er kørt fast.

    Fortsæt det gode arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *