Verden bliver mindre og mindre

Ja, verden synes at blive mindre og mindre

Jeg havde en tante som jeg ikke kendte så meget til. Hun var gift med en af min fars brødre, så jeg mødte hende da jævnligt da jeg var barn. Men det eneste jeg vidste om hende var, at hun hed Ingeborg. Mere vidste jeg ikke. Ikke hvad mere hun evt. skulle hedde og heller ikke hvor hun kom fra. Og det måtte jeg slå mig til tåls med.

Så ville skæbnen at en gammel ven og tidligere kollega bad mig om at se lidt på hans familie. Når det nu “bare” var en ven og ikke familie, ville jeg helst ikke blande det sammen med min egen familie, men alligevel gerne bruge min udmærkede Legacy til at holde styr på det i. Så jeg oprettede en ny fil til hans familie alene. Men pludselig dukkede min tante op her som en halvkusine til min gamle ven. Så kunne jeg jo godt flette de to filer sammen til en, når der nu var et lille sammenfald her, selvom det måske var lidt langt ude. Det ville jo også give ham flere udprintningsmuligheder når det kom over på “mineroedder.dk”.

Da jeg så præsenterede mine opdagelser for ham, valgte han at jeg nu skulle tage hans stedfar og hans halvsøskende med også. Det bragte os endnu tættere på hinanden. For nu viser det sig at hans stedfar og jeg deler nogle af de samme aner. Og sjovt nok så har jeg for en kortere periode arbejdet for min kollegas halvbror, dog uden at vide at vi faktisk var en slags fætre.

Så jo, verden bliver mindre og mindre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *