Udendørs aktivitet

Jeg må nok fortælle hvorfor jeg ikke har været på her i et stykke tid.

Det er ikke rigtig blevet til noget videre slægtsforskning. Bortset fra et par efterkommere til en søster til en tipoldefar, er det kun blevet til at hjælpe et par andre en smule.

Der har derimod været en hel del udendørs arbejde. Den sædvanlige græsslåning som ikke går for godt i øjeblikket. Jeg har pt. kun en lille maskine som jeg skal gå bagved og skubbe frem. Den skulle godt kunne trække selv, men hvis jeg ikke skubber, sker der ikke meget. Og så er der ca. 13000 skridt for at nå igennem hele plænen.

Og så har jeg beskåret og fældet træer og buske. Der var en hel del krat af brombær, hyldebær, syrener og andet der groede helt vildt og filtrede sig sammen. Det har jeg med møje og besvær få skåret væk, så der nu er blevet en masse luft omkring mig. Også et stort figentræ har måtte lade livet. Det vil sige; der er lige en enkelt stamme tilbage. Men den vil falde ud over en mark med sukkerroer, så den må vente lidt. Og det er blevet til hele 14 ture til genbrugspladsen men grene og småskidt, meget af det med masser af torne. Og nu ligger der en pæn bunke igen, som skal væk. Ud over det, er der så også blevet en vel nok ca. 3 læs brænde der skal køres over til min lillebror ved lejlighed. Modsat mig, kan han fyre med det. Og så har jeg også et stort birketræ som jeg er bange for skal vælte når der kommer en efterårsstorm, så den skal jeg nok også ha´  kikket på engang.

Bonden der har jorden der tidligere har hørt til min ejendom, har sagt at jeg da bare kunne ha´  skubbet al affaldet ud på marken bagved. Men der var stadig hvede på marken da jeg gik i gang. Den skulle høstes først og derefter skal der jo harves for at forhindre ilden i at brede sig før jeg skubbede det ud og satte ild til det. Og jeg har solgt min gamle Ferguson, så jeg har ikke rigtig noget at gøre godt med. Jeg har da nu også en del små stubbe som jeg godt kunne tænke mig at få væk. men det kræver nok også en del maskinkraft.

Men snart banker efteråret på, så må vi se om jeg igen kan finde nogle flere oplysninger om slægten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *