Covid-19 vaccine ?

Skal jeg vaccineres eller ej.
Jeg plejer altid at sige at jeg ikke tror på noget før jeg sidder på skamlen med ærmet smøget op. Jeg hører jo ikke ligefrem til de vigtigste her i samfundet. Det har jeg altid vidst og selv statsministeriet indrømmede det over for mig for mere et år siden. Derfor tænker jeg at jeg nok vil være en af de allersidste, hvis det da overhovedet vil ske.
Jeg er jo – som også de mener – bare en ganske almindelig og dum kulie fra den laveste arbejderklasse som ingen regner for noget og ikke rigtig er værd at gøre noget for. Jeg er pga. sygdom holdt op med at arbejde efter et hektisk liv med masser af timer i felten hver uge. Nu er jeg pensionist og yder således ikke engang rigtig skat mere. Der bliver selvfølgelig trukket skat af pensionen, men det er jo som at bare give lidt mindre end beregnet.
Og for et halvt år siden, måtte jeg have fjernet min galdeblære og brugte således det meste af en uge på et sygehus. Så min kvote er nok forlængst opbrugt i meget lang tid fremover. På sygehuset blev jeg naturligvis pr. automatik testet for covid-19. Det er også den eneste test jeg har fået. Jeg havde jo også – fra højeste sted – fået ordre på ikke at overrende sundhedsmyndighederne for den slags, hvad jeg egentlig heller aldrig har gjort. Før jeg blev ramt af diverse kroniske sygdomme, kendte de mig stort set ikke i lægehuset. Nu afleverer jeg en blodprøve tre gange om året. Men pga. denne lave rang i systemet, lå jeg da også i mere end et døgn og vred mig at smerte, inden jeg ringede til en læge. Der kunne jeg ikke mere holde det ud.
Men i dag kom der så alligevel en sms om at jeg kunne blive vaccineret. Og der stod at jeg skulle gå på e-post for at se nærmere. Men på e-post var der ikke noget om det. Og desuden har man også hørt om folk der bliver inviteret til en vaccine. Og hvis man endelig kommer igennem, er der stadig ingen garanti. Det er sket før at folk kommer ind og så får at vide at nu er der ikke flere vacciner for i dag. Tilbage til Start! Der er vel intet at sige til at man bliver skeptisk. Men måske man kan blive tilbudt en “dødssprøjte”.
Så, hvad jeg mener er: Selv om man måske nok ikke rangerer særlig højt, er der vel ingen grund at gnide salt i såret.
Vi ved vel alle at der florerer meget spam og falske sms´er. Men hvem finder dog på at indgyde den slags falske forhåbninger i os fattigrøve. Vi kan da ikke alle være akademikere med førsterang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *